Intro


avatar

Een optimale koers!

Afhankelijk van de omstandigheden worden op een schip soms (alle) zeilen bijgezet. Op andere momenten worden zeilen ingenomen, gereefd of zelfs vervangen. Welke koers je ook vaart: de zeilen moeten altijd in optimale positie worden gezet en gehouden om de beste prestaties en vooruitgang te boeken. Het meest prettig is ruimschoots varen: heerlijk stabiel en snel voor de wind.

Human Resources
Het managen van Human Resources is niet veel anders. U heeft nieuwe medewerkers nodig voor uitbreiding of vervanging. Of bent vanwege ‘gure omstandigheden’ gedwongen een andere koers te varen en te reorganiseren. Of u gaat overstag en vraagt nieuwe vaardigheden en competenties van uw medewerkers. Geen situatie is en blijft hetzelfde. Voortdurende HR-aandacht is nodig voor medewerkers en managers.

 

Initiatiefrijk, beïnvloeder,
verantwoordelijk, resultaatgericht,
analytisch, probleemoplosser,
integer en betrokken

HR-adviseur
Als interim HR-adviseur kan ik u in uw business ondersteunen. Zodat uw medewerkers optimaal in staat zijn hun bijdrage aan uw organisatie te leveren en dit in de praktijk ook doen. Zodat doelstellingen worden gehaald. Ik ben de loods die tijdelijk bij u aan boord komt, zorgt dat u uit ondiep water blijft en dat u de juiste koers houdt richting de haven.